opc_loader

Gymfashion Nederland biedt u de volgende betaalmogelijkheden:


Voor Nederlandse klanten:

  • iDEAL
  • Sofort Banking
  • Vooruitbetaling per bank
  • Achteraf betalen met Afterpay*
  • Betalen bij afhalen

Voor Belgische klanten: 

  • Mister Cash/ BanContact
  • Sofort Banking
  • Vooruitbetaling per bank

Nadat de betaling van uw bestelling bij ons is binnengekomen, zullen wij de order verwerken en indien niet op voorraad uw turnpakje, balletpakje of acropakje voor u vervaardigen en verzenden. Voor onze Belgische klanten geldt een iets langere verwerkings- en leveringstijd. Houd u hier alstublieft rekening mee!

Voor alle betalingsmogelijkheden geldt:
Indien een betaling niet goed is doorgekomen, dan krijgt u hierover een bericht en krijgt u éénmaal de kans om het bedrag alsnog aan ons over te maken. Mocht dit om welke reden dan ook, wederom niet lukken, dan wordt de order automatisch door het systeem binnen 24 uur geannuleerd en worden de bestelde producten terug toegevoegd aan de voorraad. U dient in het geval een betaling tot twee keer toe niet goed is doorgekomen het bestelproces opnieuw te volgen. 


*AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Gymfashion.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

"Veilig en gemakkelijk turnkleding, balletkleding en sportkleding kopen met achteraf betalen bij Gymfashion Nederland!"