opc_loader

De bestelling wordt altijd afgeleverd op het adres dat u als factuuradres heeft opgegeven, tenzij u in het bestelformulier hebt aangegeven dat de bestelling op een ander afleveradres afgeleverd dient te worden dan het factuuradres.

De gemiddelde levertijd ligt op 7-14 dagen mocht het product niet voorradig zijn. Uw product wordt dan exclusief voor u vervaardigd.

N.B.,Werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag, uitgezonderd van nationale feestdagen.

 

De leveringstermijn varieert per product en maat. Wanneer er meer artikelen in uw order zijn besteld en deze niet direct leverbaar zijn, dan zullen deze voorradige artikelen worden gereserveerd totdat uw order compleet is.Indien u zelf een foutief adres heeft opgegeven voor de levering, dan zijn de extra verzendkosten van €3,95 voor uw rekening. Dit geldt ook wanneer een levering niet is opgehaald op het postkantoor, of wanneer het pakketje is geweigerd door de ontvanger (ongeacht of de postbode wel of niet een briefje heeft gedeponeerd) en wederom bij ons geretourneerd is. Ook dan zijn de extra verzendkosten van € 3,95 voor het opnieuw verzenden van de order voor uw rekening.
Bij overschrijding van de maximale levertijd van 4 weken hebt u het recht de overeenkomst kosteloos te ontbinden. Hiervoor dient u een e-mail of brief aan ons te sturen. Eventuele betalingen worden in dat geval binnen 14 dagen na de kennisgeving aan u geretourneerd.
Bij foutieve leveringen dient u ons altijd telefonisch of via de e-mail op de hoogte te brengen, alvorens u producten reto

urneert. Wij zullen u de juiste retour adressen verschaffen, zodat hiervoor geen onnodige kosten hoeft te maken. Zodra deze artikelen zijn ontvangen en gecontroleerd ontvangt u alsnog de juiste producten op uw afleveradres.