opc_loader

-

-

Bij gymfashion bent u aan het juiste adres voor paaldanskleding voor jong en oud! Vanaf kindermaat 116/122.

Turnbroekje met naam

Bij je turnoutfit wil je natuurlijk ook een turnbroekje. Om te trainen is dit het ideale kledingstuk. Je kunt bij Gymfashion.nl een turnbroekje laten maken met je naam er op. Dit is niet alleen leuk, maar ook reuze handig, want zo ontstaat er nooit meer een misverstand over wiens turnbroekje het is. Heb je bij voorbeeld meerdere kinderen in je gezin die aan turnen doen dan is het ideaal om kleding te hebben waar hun naam op staat. Vergissen is dan niet meer mogelijk. Bij Gymfashion.nl is dat geen probleem. Je kunt een turnbroekje op maat bestellen en wij bedrukken dat met de kleuren en tekst die je wenst. De levering is binnen een paar weken, dus je hoeft niet lang op je bestelling te wachten. Je kind zal het helemaal geweldig vinden om een turnbroekje met eigen naam te kunnen dragen.

 

Bijpassend bij turnpakje*

Je kunt als je een turnpakje bestelt, aangeven dat je er een turnbroekje in dezelfde kleur(en) bij wilt bestellen. We hebben op onze website een aantal van de turnbroekjes uit ons assortiment gezet. Maar we leveren in principe wat de klant vraagt. Dus wil je een turnbroekje in een bepaalde kleur of van een bepaalde stof, dan kun je dat via onze klantenservice laten weten. Wij kunnen het dan op maat maken en gelijk met het turnpakje mee leveren. Zo heb je een complete tunoutfit in dezelfde kleuren. Dat staat wel zo professioneel.

 

Houd je turnkleding lang mooi

Wij willen natuurlijk dat je turnkleding van Gymfashion.nl zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom hebben we een wasvoorschrift opgesteld voor al onze turn- en balletkleding. Het is vrij simpel: Haal de kleding direct na het sporten uit de tas, en spoel het uit onder de koude kraan. Wil je het pakje uitwassen, keer het dan eerst binnenste buiten en was het in lauw water met een beetje wasmiddel, gebruik vooral van vloeibaar wasmiddel niet te veel. Spoel de kleding uit en hang het te drogen. De wasmachine, de wasdroger en het strijkijzer hoeven niet in actie te komen. Onze kleding moet op de hand worden gewassen, mag niet in de wasdroger en mag niet worden gestreken.

 

Vraag gerust ons deskundig advies

Wil je meer informatie dan staat onze klantenservice voor je klaar. Stuur een e-mail of vul het contactformulier in en we helpen je graag. We geven advies over onze producten of we helpen je wanneer je een eigen ontwerp wilt maken voor je turnkleding.