opc_loader

-

-

Bij gymfashion bent u aan het juiste adres voor paaldanskleding voor jong en oud! Vanaf kindermaat 116/122.

Een riante collectie turnbroekjes van hoge kwaliteit

Bij turnen gaat het in de eerste plaats natuurlijk om de perfecte uitvoering van oefeningen en het presenteren van een prachtige houding. Maar naast techniek en kunde gaat het bij turnen natuurlijk ook om de uiterlijke presentatie. Wat is de uitstraling? Is de kleding mooi verzorgd en zitten de haren keurig? Een turnpakje speelt daarin een belangrijke rol. Wanneer je een mooi turnpak hebt uitgekozen wil je natuurlijk wel dat je turnbroekje daar goed bijpast. Dit om een mooi geheel te vormen. Gelukkig hebben we bij Gymfashion.nl een riante collectie aan turnbroekjes zodat er altijd wel eentje bijzit die bij jouw stijl en bij jouw turnpakje past.

Perfecte pasvorm

Naast het feit dat een turnbroekje natuurlijk mooi moet zijn en goed bij de rest van je uitrusting moet passen, moet een turnbroekje ook lekker zitten. Je wilt niet dat een broekje telkens omhoog kruipt of juist te groot is en dat je daardoor je oefening niet goed kunt uitvoeren. Het komt dan ook best wel nauw met de pasvorm van een turnbroekje. Bij Gymfashion.nl bieden we je daarom enkel turnbroekjes van hoge kwaliteit aan zodat je zeker weet dat ze heerlijk zitten. Heb je de bestelling thuis ontvangen en heb je helaas toch de verkeerde maat besteld? Dan kun je je bestelling binnen 14 dagen gewoon omruilen tegen een ander exemplaar of de juiste maat. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk een turnbroekje vindt dat perfect bij jou past.

Gemakkelijk betalen met iDeal

Betalen kan bij Gymfashion.nl eenvoudig met iDeal of achteraf met bijvoorbeeld MasterCard, Visa, Billink of Sofort Banking. Ook kun je ervoor kiezen om het bedrag met overboeking over te maken. Wij zorgen er vervolgens voor dat je je turnbroekje binnen 1 tot 4 dagen na je bestelling binnen hebt. Zo kun jij zo snel mogelijk optimaal genieten van je nieuwste aanwinst.

Heeft u een turnpakje of acropakje besteld en wilt u hierbij een bijpassend turnbroekje? Voeg dan het product 'bijpassend turnbroekje' bij uw bestelling.

De levertijd van een broekje is ongeveer 1-2 weken

Artikel 1 tot 30 (van de 41 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 41 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles