opc_loader

-

-

Bij gymfashion bent u aan het juiste adres voor paaldanskleding voor jong en oud! Vanaf kindermaat 116/122.

Ontwerp je eigen turnpakje

Voor turners en turnsters zijn ontzettend veel prachtige pakken te vinden. In alle kleuren en maten, met glitters of met kant en met de meest uiteenlopende designs. Toch kan het zomaar zijn dat jij net niet datgene kunt vinden waar je naar op zoek bent. Of misschien ben je op zoek naar een uniek pak wat niemand anders heeft. Dan ben je bij Gymfashion.nl aan het juiste adres. Bij ons heb je namelijk de mogelijkheid om zelf je turnpakje te ontwerpen. Wij gaan vervolgens aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp gemaakt wordt en voor je het weet sta jij te turnen in een pakje van je eigen ontwerp. Hoe leuk is dat?

Een uniek design door jou ontworpen

Bij Gymfashion.nl heb je de mogelijkheid om elk onderdeel van jouw nieuwe turnpakje zelf samen te stellen. Op onze website vind je een sjabloon van een turnpakje dat je eenvoudig uit kunt printen. Hierop kleur, plak, ontwerp je jouw eigen pakje precies zoals jij dat wilt. Wanneer je tevreden bent over je ontwerp scan je het ontwerp in en stuur je het naar ons op. Wij gaan aan de slag met jouw ontwerp en kijken wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens sturen we je een offerte zodat je van tevoren weet hoeveel het gaat kosten. Bij Gymfashion.nl kun je al voor 39,95 euro je eigen turnpakje laten maken. Vind je het lastig om een heel nieuw turnpakje te ontwerpen? Je kunt ook een turnpakje uit onze collectie kiezen en deze laten aanpassen in kleur, design of er bijvoorbeeld strass steentjes aan toe laten voegen.

Hulp bij het ontwerpproces

Loop je vast tijdens het ontwerpen van je turnpakje of zou je graag advies willen van een specialist? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het ontwerpen van je eigen pakje. Onze klantenservice staat voor je klaar om je te helpen met allerhande vragen. Woon je in Zuid-Holland? Dan bestaat er ook de mogelijkheid dat we langskomen bij jou of bij jouw vereniging om je te helpen met het ontwerp.

Op deze pagina vindt u alle informatie om zelf een uniek turnpakje te ontwerpen! U kunt bij Gymfashion Nederland al een turnpakje laten ontwerpen vanaf €39,95. Ook voor verenigingen!

U kunt op verschillende manieren een uniek turnpakje ontwerpen

  • Print de onderstaande afbeelding uit en teken het gewenste pakje. U kunt de gescande afbeelding sturen naar: info@gymfashion.nl - Gymfashion Nederland stuurt u een vrijblijvende offerte.
  • Bent u woonachtig in Zuid-Holland? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor een gratis afspraak aan huis of bij uw vereniging! Wij zullen het turnpakje aanmeten en uw wensen op papier uitwerken. 
  • U kiest een turn- of acropakje van onze website en stelt ons op de hoogte van de gewenste kleuren en eventuele strass steentjes. Gymfashion Nederland stuurt u een vrijblijvende offerte.

Heeft u vragen of wilt u hulp bij het ontwerpen van een uniek turnpakje of acropakje? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Ook is het mogelijk een catsuit, voltigepak, of show kleding te ontwerpen en laten maken. Ook voor paaldansen of luchtacrobatiek. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden!

Kleding naar eigen ontwerp wordt speciaal voor u gemaakt en kunt u daardoor niet retourneren.

Prijsindicatie ( geeft u een idee van de prijs, voor de exacte prijs kunt u contact opnemen via de mail. Prijs is afhankelijk van uw ontwerp):

Basic turnpakje zonder mouwen, in 1 kleur/stof met lage hals: € 34,95

Basic turnpakje zonder mouwen, in 1 kleur/stof met druppelsluiting ( en drukknoopjes): € 39,95

Basic turnpakje in 1 kleur/stof met lange mouw en lage hals: € 44,95

Basic turnpakje in 1 kleur/stof met lange mouw, kraagje en druppelsluiting( met drukknoopjes): €49,95

Catsuit met kraagje en ritssluiting: € 85,00

Catsuit met druppelsluiting ( en clipje om te sluiten): € 75,00