opc_loader

-

-

Bij gymfashion bent u aan het juiste adres voor paaldanskleding voor jong en oud! Vanaf kindermaat 116/122.

Turnpakje op maat

Doet je kind aan turnen op een hoger niveau, dan is het prettig om op maat gemaakte turnkleding te dragen. Dit zal de prestaties tijdens wedstrijden en trainingen zeker ten goede komen. Gymfashion.nl kan turnkleding op maat maken. Je kunt op die manier een uniek turnpakje laten maken dat helemaal bij jou of bij je kind past. Op de website staat een voorbeeld van een model turnpakje, zowel zonder mouwen als met lange mouwen. Je kunt die uitprinten, het gewenste ontwerp erin tekenen en vervolgens de ingescande tekening mailen naar Gymfashion.nl. Wij zorgen er dan voor dat het ontwerp wordt gemaakt en je ontvangt het binnen2 tot 3 weken thuis. Een eigen ontwerp turnpakje wordt uiteraard op maat gemaakt.

 

Ga nu aan de slag en maak je eigen ontwerp

Wat is er nu leuker dan zelf je eigen turnpakje ontwerpen? Heb je een dochter die helemaal gek is op turnen, verras haar dan met een zelf ontworpen turnpakje. Je kunt het zelf tekenen of misschien is er iemand in je omgeving die handig en creatief is en die je ideeën mooi kan uitwerken. Voor klanten die in de provincie Zuid-Holland wonen is het mogelijk om een afspraak te maken. Wij komen dan bij je thuis of bij de vereniging om te helpen met het ontwerpen van de turnkleding. En binnen enkele weken loopt je dochter trots rond in haar nieuwe, zelf ontworpen turnpakje. Het zal haar prestaties zeker ten goede komen.

 

De kwaliteit van Gymfashion.nl

Gymfashion.nl levert uitsluitend turnkleding van topkwaliteit. De materialen zijn zo ontworpen dat je er met plezier in kunt sporten. De bewegingsvrijheid is optimaal en het materiaal absorbeert goed zodat je je tijdens de hele training of wedstrijd prettig voelt. Zowel de standaard verkrijgbare turnpakjes zijn van dit kwaliteitsmateriaal ontworpen als ook de zelf te ontwerpen turnkleding. De turnpakjes die wij standaard in ons assortiment hebben kunnen we binnen enkele dagen leveren. Dus wil je snel een nieuw turnpakje dan ben je bij Gymfashion.nl aan het juiste adres. Wil je een eigen ontwerp dan duurt het uiteraard wat langer, maar ook dan loop je binnen 2 tot 3 weken in je nieuwe turnpakje.

 

Onze klantenservice helpt je graag

Heb je vragen over ons assortiment, of wil je dat we je helpen bij het ontwerpen van je eigen unieke turnpakje? Neem dan vrijblijvend contact met onze klantenservice op. Onze deskundige medewerkers kunnen veel vragen direct beantwoorden. Ook kunnen we een offerte maken als je meerdere turnpakjes nodig hebt, bij voorbeeld voor een vereniging.