opc_loader

-

-

Bij gymfashion bent u aan het juiste adres voor paaldanskleding voor jong en oud! Vanaf kindermaat 116/122.

Turnpakjes voor verenigingen


 Als je professioneel aan turnen doet, dan wil je natuurlijk de beste kleding en schoenen dragen zodat je goed kunt presteren. Het is heel belangrijk om turnkleding te dragen van goede kwaliteit. Je moet je er goed in kunnen bewegen en het moet transpiratievocht goed absorberen zodat je optimaal kunt presteren tijdens de trainingen en wedstrijden. Het is mogelijk om bij Gymfashion.nl zelf een ontwerp te maken voor turnpakjes. Dit is ideaal voor verenigingen die hun logo of clubkleuren in het turnpakje willen verwerken. 


Zelf ontwerpen of advies 


Je kunt op de website van Gymfashion.nl een afbeelding van een turnpakje downloaden. Daarin kun je dan vervolgens zelf het ontwerp tekenen van het turnpakje dat je wilt. Er is een voorbeeld voor een turnpakje zonder en met mouwen. Voor klanten die woonachtig zijn in de provincie Zuid-Holland is het mogelijk om een afspraak te maken voor het laten aanmeten van de turnpakjes en het maken van een passend ontwerp. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen graag om en professioneel ontwerp te maken voor je vereniging zodat de leden er bij de trainingen en wedstrijden professioneel gekleed uitzien. 


Verschillende modellen turnpakjes 


Zoals te zien is op de website van Gymfashion.nl leveren wij turnkleding in verschillende modellen. Er zijn pakjes zonder mouwen en ook met lange mouwen. Het hangt uiteraard van de turnster af waar zij de voorkeur aan geeft, of eventueel aan de voorschriften van de vereniging. Voor trainingen is de keuze voor de kleding meestal vrij, maar bij wedstrijden is het natuurlijk wel zo professioneel om het hele team in dezelfde kleding te laten turnen. Daarom kun je bij ons ook turnpakjes voor verengingen laten maken, zodat het team een strakke professionele indruk maakt.

Het materiaal en wasvoorschrift


 Turnkleding mag alleen op de hand worden gewassen. Het is belangrijk om na het sporten je turn- of balletkleding direct uit de sporttas te halen en met koud water te spoelen. Uitwassen alleen op de hand. Keer het kledingstuk eerst binnenste buiten en was het met lauw water met een klein beetje wasmiddel. Niet in het water laten weken maar direct uitwassen en uitspoelen. Onze kleding mag niet in de wasdroger en mag niet worden gestreken. Hang het turnpakje na het uitwassen op een hanger om het te laten drogen. Als je deze voorschriften in acht neemt heb je het langste plezier van je turnkleding.